Sinksi Oy

Palvelut

Konsultointi

#

Konsultointi on erinomainen väline kehittää yrityksesi liiketoimintaa ja parantaa IT-kyvykkyyttä. Meiltä löytyy kymmenien vuosien kokemus yritysten sisäisen laskennan kehittämisestä. Yhteistyö meidän kanssamme erilaisissa tietotekniikkahankkeissa takaa yritykselle maksimaalisen hyödyn ja ammattitaitoisen otteen.

Tietoliikenne

#

Nopeat tietoliikenneyhteydet ovat nykyaikaa. Nykyajan Internet-palvelut vaativat yhä nopeampaa verkkoyhteyttä. Hankkimalla valokuidun vastaat sekä tämän päivän että tulevaisuuden vaatimuksiin - yhteyden nopeus on helposti päivitettävissä kaapeloinnin jälkeen. Nopeutensa ansiosta valokuitu mahdollistaa myös teräväpiirto-TV-lähetysten katselun saman yhteyden kautta. Valokuidun avulla voit jopa parantaa turvallisuuttasi, sillä se mahdollistaa jatkuvasti yhteyksien päässä olevan kameravalvonnan.

Meiltä saat luotettavasti ja vaivattomasti valokuituyhteydet "avaimet käteen" periaatteella - hoidamme homman loppuun asti, mukaan lukien talon sisäiset yhteydet. Asiakkaan kontolle ei jää muuta kuin lähteä käyttämään yhteyttä ja nauttia valokuidun tarjoamista hyödyistä.

ATK-huolto

#

Sinksi Oy tarjoaa paikallisille kotitalouksille edullista ja asiakasläheistä ATK-huoltoa kaikenlaisiin tietoteknisiin ongelmiin.

Meiltä onnistuvat esimerkiksi laitteisto- ja ohjelmistopuolen puhdistukset ja ongelmanratkaisu, haittaohjelmien poisto sekä laite- ja ohjelmistoasennukset. Jos sinulla on ongelmia tietokoneesi kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!