Sinksi Oy

Yhteistyökumppanit

Toimimme yhteistyössä lukuisten teknologia-alan kumppaneiden kanssa. Tiedustele meiltä lisää yhteistyökumppaniemme tarjoamista palveluista.


#

Taloushallinnon ohjelmistot pilvipalveluna.
NetBaron®-sovellusperhe kuuluu maailman laajimpiin internet-selaimella käytettäviin sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuuksiin.


#

Työvuoronsuunnittelu pilvipalveluna.
Nepton Oy:n selainpohjaiset ohjelmat tehostavat satojen yritysten ja yhteisöjen henkilöstöhallinnon, ajanvarausten ja taloushallinnon toimintaa.


#

Kuljetuksen suunnittelu ja optimointi.
Silvasti Software Oy:n kehittämä LogiApps on kuljetusliikkeen toiminnanohjausjärjestelmä, joka selkeyttää ajojärjestelyä, nopeuttaa laskutusta, vähentää virheitä ja tehostaa kuljetusliikkeen toimintaa.


#

Nopeat valokuituyhteydet.
Keski-Suomen Valokuituverkot Oy tarjoaa valokuituliittymiä, joiden kautta asiakkailla on mahdollisuus nopeaan tietoliikenneyhteyteen ja tulevaisuudessa aina vaan tärkeämpiin internetin kautta toimiviin hyöty- ja huvipalveluihin.


#

Tiesäätiedot koko Suomesta.
Tiesää.fi Helppokäyttöisestä verkkopalvelusta lötyy kaikki Suomen tiesääkuvat Hangosta Ivaloon. Tiesää.fi verkkopalvelussa on tällähetkellä yli 1000 tiesääkameran kuvaa. Palvelusta löytyy myös Poliisin tiedotteet ja Pelastustoimen ensitiedotteet.